Horeca

In onze ‘kas’ op het Oogstpark is het altijd gezellig! Kom lekker een kopje koffie drinken en geniet van een heerlijke zoete of hartige lekkernij…….

Geluk van eigen oogst

In de ‘kas’ hebben we ook een klein ‘winkeltje’ met de produkten die van de oogst van het park zijn gemaakt o.a. citrusmarmelade, Oogstparkthee, honing en diverse chutneysoorten.

Elk weekend verkopen we ook een assortiment van de biologische groenten van Frank Kesteloo. Dé kans om deze mooie produkten ook als particulier te kopen!
Via social media houden we u op de hoogte wat er te koop is.

We zijn druk bezig om de produkten uit het ‘winkeltje’ én de biologische groenten ook online te gaan verkopen. 

Heeft u iets te vieren?

Bent u op zoek naar een buitenlocatie voor een verjaardagsfeestje, kinderfeestje of het vieren van een jubileum of andere gelegenheid dan bent u bij ons van harte welkom. Onze kas binnen is tevens een leuke locatie voor een lunch, workshop en partijtjes tot +/- 20 personen (afhankelijk van de Covid-19 maatregelen).

We overleggen graag met u de verschillende mogelijkheden en zullen u een voorstel op maat geven indien u dat wenst. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@oogstpark.nl  of whatsapp naar 06-27128662

Warme dranken

Nespresso

Thee

Koude dranken

Water & frisdranken

Vruchtensappen

Lekkernijen

Zoete lekkernijen

Hartige lekkernijen

Alcoholische dranken

Wijn

Bier